Naar hoofdinhoud

ELV

In het Eerstelijns Verblijf (ELV) van Zorggroep Charim kunnen ouderen terecht die tijdelijk hoog complex zorg nodig hebben.

Eerstelijns Verblijf hoog complex
In het Eerstelijns Verblijf (ELV) van Zorggroep Charim kunnen ouderen terecht die tijdelijk hoog complex zorg nodig hebben, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of als u tijdelijk niet meer in uw eigen woning kunt verblijven. U komt in aanmerking voor Eerstelijns Verblijf hoog complex wanneer u om medische redenen tijdelijk zorg en/of behandeling nodig hebt. Zorggroep Charim heeft ELV plaatsen op locaties in Veenendaal en Zeist.

24 uur per dag
Als u tijdelijk intensieve zorg, begeleiding en persoonlijke verzorging nodig hebt, dan kunt u met een indicatie terecht op het Eerstelijns Verblijf. U hebt hoog complex zorg nodig als er sprake is van meerdere aandoeningen of beperkingen die elkaar beïnvloeden. U kunt op het Eerstelijns Verblijf hoogcomplex 24 uur per dag beroep doen op zorg en begeleiding. We zorgen ervoor dat u snel terug kunt keren naar huis.

Professionale zorgverleners
U ontvangt op het Eerstelijns Verblijf (hoog complex) multidisciplinaire behandeling. De specialist ouderengeneeskunde van Charim is verantwoordelijk voor de medische zorg. Professionele verpleegkundigen en verzorgenden bieden u de nodige verzorging en verpleging. Samen met het team behandelaren zorgen deze professionele zorgverleners voor een omgeving die uw herstel bevordert.  

Faciliteiten
De faciliteiten en mogelijkheden van de revalidatieafdeling zijn dichtbij. De oefenruimtes en oefenapparaten bevorderen uw herstel. U kunt hiervan gebruik maken tijdens uw verblijf. 

Hoe komt u in aanmerking?
De indicatie voor het Eerstelijns Verblijf hoog complex wordt opgesteld door uw huisarts of specialist. Onze adviseur Klantenservice helpt u graag met het aanvragen van een passende indicatie. U betaalt geen eigen bijdrage, wel wordt het eigen risico in rekening gebracht. 

Meer informatie
Heeft u vragen, neem dan contact op met onze klantenservice, T 0800 0711. We helpen u graag verder.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht