Locatie

De locatie heeft dertig ruim ingerichte kamers, een oefenzaal met moderne apparatuur, innovatieve methoden voor alle behandelpaden en één specialistisch behandel- en zorgteam. Met alles onder één dak, kunt u hier terecht voor revalidatiezorg, specifiek voor oudereren. We noemen dit ook wel 'geriatrische revalidatiezorg'.

Ons revalidatiecentrum is gevestigd in hetzelfde gebouw als zorglocatie De Engelenburgh. U kunt daardoor niet alleen gebruike maken van de voorzieningen van het revalidatiecentrum, maar ook in De Engelenburgh.

Voor verwijzers

Hebt u vragen over de deskundige revalidatiezorg van Charim? Wilt u een cliënt aanmelden voor een opname of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice via 0800 0711 (gratis) of stuur een e-mail via contact.

Revalidatiezorg en behandeling

Wij zetten al onze deskundigheid in om u te ondersteunen bij het behalen van het revalidatiedoel: zo snel mogelijk weer zelfstandig leven én wonen. Thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving of, als dat niet meer gaat, in een zorglocatie.