Over Charim Revalidatie

Over Charim Revalidatie

Wilt u na een operatie voor bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie weer goed leren bewegen? Of na een beroerte (CVA) weer zo zelfstandig mogelijk leven? Revalideer in het gespecialiseerde revalidatiecentrum van Charim

Bij Revalidatie Charim revalideert u op maat. Samen met u wordt het doel van de revalidatie bepaald en stellen wij een revalidatieprogramma op. Daarbij sluiten wij aan op uw situatie, mogelijkheden en wensen. Het programma is erop gericht dat u snel terugkeert naar uw thuissituatie. U en uw familie/contactpersoon worden hierbij actief betrokken. Regelmatig vindt er daarom evaluatie plaats over de voortgang én kunt u meedenken over uw eigen herstel- en revalidatieproces. Het proces duurt meestal drie, zes tot maximaal vijftien weken.

 

Locatie

De locatie heeft dertig ruim ingerichte kamers, een oefenzaal met moderne apparatuur, innovatieve methoden voor alle behandelpaden en één specialistisch behandel- en zorgteam. Met alles onder één dak, kunt u hier terecht voor revalidatiezorg, specifiek voor oudereren. We noemen dit ook wel 'geriatrische revalidatiezorg'.

Ons revalidatiecentrum is gevestigd in hetzelfde gebouw als zorglocatie De Engelenburgh. U kunt daardoor niet alleen gebruike maken van de voorzieningen van het revalidatiecentrum, maar ook in De Engelenburgh.

Voor verwijzers

Hebt u vragen over de deskundige revalidatiezorg van Charim? Wilt u een cliënt aanmelden voor een opname of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice via 0800 0711 (gratis) of stuur een e-mail via contact.

Revalidatiezorg en behandeling

Wij zetten al onze deskundigheid in om u te ondersteunen bij het behalen van het revalidatiedoel: zo snel mogelijk weer zelfstandig leven én wonen. Thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving of, als dat niet meer gaat, in een zorglocatie.